HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

Használj Crome böngészőt, így az ajánlott weboldalakat azonnal magyar nyelven tudod megtekinteni!

 


Regisztráció itt, vagy a képre kattintva >>

 

 

Laminine 

Őssejt aktiválás természetesen!  

Részletek itt!

 

 

SkyWay 
Fektess a jövőbe!

Részletek itt!

 

BitCoin Ingyen!

Regisztráció itt, vagy a képre kattintva >>

Ajánlott BitCoin pénztárca, Blockchain Wallet>>
További információ a Bitcoinról>>

 

 


Adj esélyt az óriási nyereményeknek!

Regisztráció itt, vagy a képre kattintva >>

 

Ethno Health termékei bolygónk legjobb gyógynövényeiből készült készítményeket kínálja egy ajánlói programon keresztül. Ezek a készítmények soha nem látott lehetőségekkel rendelkeznek, amivel erősíthetjük az egészséget és a vitalitást és serkenthetjük gyógyulási folyamatot. Így az Ethno Health készítményei természetes erejének és sokféleségének köszönhetően, ma értékes alternatívák állnak rendelkezésre a gyógyszeripari gyógyszerek mellett.

Részletek itt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

ETHNO HEALTH - SZUPER LEHETŐSÉG!

Mi az Ethno Health? Egy olyan lehetőség, ahol természetes gyógynövénykivonatokból készült készítmények állnak a rendelkezésedre. Ezekkel a kiváló termékekkel serkentheted a gyógyulási folyamatokat illetve a gyökereinél meg is szüntetheted, amivel erősíthetjük egészségünket és visszanyerhetjük vitalitásunkat. Ezt egy ajánló rendszerben lehet megtenni. Legyél te is tag, ismertesd meg a lehetőséget minél szélesebb körben.
Ethno Health termékei bolygónk legjobb gyógynövényeiből készült készítményeket kínálja egy ajánlói programon keresztül. Mindegyik készítménye vegán, laktóz- és gluténmentes, orvos csoport által tesztelt, kiváló referenciákkal rendelkező cégekkel összeállított. A gyógynövényei pl. az ausztrál vadon mélyéről ugyanúgy, mint a Himalája fennsíkjairól, vagy a brazil esőerdőkből származnak. 30 megvásárolható terméke közül 10 készítménye a tradicionális kínai orvosláshoz köthető. Ezek a készítmények soha nem látott lehetőségekkel rendelkeznek, amivel erősíthetjük az egészséget és a vitalitást és serkenthetjük gyógyulási folyamatot. Így az Ethno Health készítményei természetes erejének és sokféleségének köszönhetően, ma értékes alternatívák állnak rendelkezésre a gyógyszeripari gyógyszerek mellett.

A regisztráláshoz egy kis segítség, amíg nincs magyar nyelven elérhető felület. 
A regisztrálás tulajdonképpen nem más, mint, hogy megveszed az „Affiliate Paket”, azaz az ajánlói csomagot.

  • Tudnod kell, hogy nincs kötelező vásárlás, de ha vásárolsz, vagy valaki a linkeden keresztül vásárol, akkor a shopban elköltött összeg után 25% a tied.
  • Amennyiben a linked alatt mások is bejelentkeznek, és ott is történnek vásárlások, akkor azokból a bevételekből is 23% illet meg. 

Ethno Health regisztráció ITT >>

1. Kattints a regisztráló linkre, és megnyílik az oldal!
2. A menüsorban az utolsó a „Affiliate Partner werden” mezőre kattints!
3. Ott már látod az „Affiliate Paket” csomagot, amit be kell tenned a kosárba – „In den Warenkorb” utána a pénztárhoz kell menni gombra „zur Kasse gehen” kell kattintani, majd még egyszer van egy ugyanilyen gomb, arra ismét kattints!
4. Most a „Erstellen sie ein Konto“ felíratnál, létrehozod a saját fiókod, legelőször is megadod az e-mail címed, majd megnyomod a „Konto erstellen“ gombot.
5. Utána megadod az adataidat, csillaggal jelöli, amit feltétlenül meg kell adni, majd a „Speichern“ gomb megnyomásával mented.
6. A cím megadásánál is pontosan így kell eljárni.
7. Egy kis négyzetbe pipa, majd megint a „zur Kasse gehen“ gombra kattintani.
8. Készen vagy. E-mailt fogsz kapni, s egy kis idő múlva, ha bejelentkezel, akkor fenn a „My Account” alatt az „AFFILIATE DASHBOARD” alatt megtalálod a linkedet.

2017.április 01-től ajánló partnerként a következő tagságok léteznek:
Alap ajánló: Itt közvetlen jutalékként a nettó áruérték 25%-a kerül kifizetésre. Tagság díja 35,09 € bruttó évente.
Prémium ajánló: Itt mindenki még további jutalékot kap, akár a nettó áruérték 23%-a kerül kifizetésre a csapat csoport- és mélységi dinamikájából. Ezenkívül a prémium partner az Ethno Health cég ösztönző programjában is részt vesz. Tagság díja 119,97 € bruttó évente.

Ethno Health regisztráció ITT >>
 

Az egészségünk a legfontosabb mindannyiunk életében, de sokan csak akkor veszik ezt észre, ha már betegek.
Ethno Health – A legjobb gyógynövényei a bolygónknak Az elkészült csaknem 30 Ethno Health gyógynövény receptúrából, 10 a tradicionális kínai gyógyászatból való. Minden termék messzemenően vegán, laktóz- és gluténmentes és kizárólag a legmagasabb minőségű és ellenőrzött kereskedelemből származik. A világ gyógynövényeit méregtelenítéshez, a test erősítéséhez és gyógyításához használjuk. Erős hatásuk van a testi és szellemi energiarendszerünkre, a tüneteket a gyökereknél kezeli, feloldja a szervezetben levő blokádokat.